Robo Opatovský chystá novinky: Bude veľa duetov

Slovenský spevák Robo Opatovský sa teší na turné s projektom Overtime.

30.09.2015 07:00
Robo Opatovský Foto:
Spevák Robo Opatovský.
debata

Séria koncertov sa začne 1. októbra v Bratislave a bude pokračovať v Žarnovici, Banskej Štiavnici, Trnave a skončí v Zlíne. Fanúšikovia a fanúšičky budú môcť počuť coververzie hitov Lady Gaga, Stinga, Lennyho Kravitza či Depeche Mode, známe z albumu Robo Opatovský & Overtime (2015), ale tiež interpretove piesne v akustických úpravách. Počas večerov zaznejú salsa, swing či groove.

„Zahráme skladby z repertoáru albumu Overtime a, samozrejme, aj všetky moje najznámejšie autorské skladby, ale v novom šate. Fanúšikovia sa teda môžu tešiť na piesne Natália, Sen, Prší, Prílev energie či Hovorila po španielsky v nových akustických aranžmánoch,“ prezradil spevák. „Návštevníci sa môžu tešiť na úžasné muzikantské výkony členov Overtime: 18-ročného fenomenálneho bubeníka Dávida Hodeka, klaviristu Tomáša Gajlíka a kontrabasistu Roba Ragana mladšieho. Overtime je hlavne koncertný projekt. Milujem spievanie naživo, interakciu s muzikantmi, kontakt s publikom. Chcem sa poďakovať fanúšikom za to, že každý koncert v rámci jarnej časti turné dopadol fantasticky. Chodilo veľa ľudí, všade bola fantastická nálada. Dúfam, že aj na jeseň to bude podobné,“ dodal.

Rodák z Trnavy pripravuje aj ďalšie novinky. „S Chinom a Dominikou Mirgovou sme nakrúcali reláciu Milujem Slovensko, ktorú už čoskoro odvysiela RTVS. No a od leta pracujem tiež na mojich autorských skladbách – repertoári k Vianočnému albumu 3. Ak všetko dobre dopadne, bude to album duetov. Koncom novembra odprezentujem prvý singel. Ešte nemôžem prezradiť, s kým budem spievať, ale je isté, že to bude pecka. Dúfam, že sa mi podarí prekonať moje dva najväčšie vianočné hity Vianočnú poštu a Čas sviečok s Janou Kirschner,“ povedal spevák.

Termíny slovenskej časti turné Robo Opatovský & Overtime:

  • 1. októbra – Bratislava, Rock Cafe
  • 3. októbra – Žarnovica, Cukráreň Alžbetka
  • 10. októbra – Banská Štiavnica, Trotuar Cafe
  • 23. októbra – Trnava, A Cafe
debata chyba
Viac na túto tému: #turné #album #Robo Opatovský