Marta Kubišová mala infarkt

Speváčka Marta Kubišová skončila v nedeľu v nemocnici po tom, ako ju postihol infarkt. "Pani Martu Kubišovú včera večer (v nedeľu) postihol infarkt. Iste chápete, že viac informácií zatiaľ poskytnúť nemôžeme. Všetky plánované vystúpenia do konca roku 2015 sme nútení zrušiť, a to bez náhrady," informovala na svojich stránkach speváčkina domovská scéna - pražské Divadlo Ungelt.

02.11.2015 16:48
Marta Kubišová Foto: ,
Česká speváčka Marta Kubišová.
debata (1)

Infarkt Kubišová prekonala v deň svojich 73. narodenín. „Volali mi z Ungeltu, že rušia jej predstavenie S nebývalou ochotou. Myslím ale, že je v poriadku,“ povedal portálu Blesk.cz speváčkin spolupracovník, klavirista Petr Malásek. „Práve idem z nemocnice. Je o ňu dobre postarané, všetci blízki sú pri nej,“ povedal zase pre Revue idnes.cz riaditeľ Ungeltu Milan Hein, ktorý nechcel viacej komentovať jej zdravotný stav.

Infarkt Kubišovú postihol pred cestou na oslavu narodenín, našťastie bola v tom čase pri nej dcéra aj rodinný priateľ, ktorí zalarmovali pomoc. Speváčka leží v pražskej nemocnici Na Homolce.

Kubišová mala tento týždeň v Ungelte dvakrát uviesť svoj recitál S nebývalou ochotou. Oba večery boli vypredané, rovnako ako derniéra tohto programu pôvodne naplánovaná na koniec decembra.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Marta Kubišová #srdcový infarkt