Celeste Buckingham prichádza s novým EP So Far So Good

Celeste Buckingham pokrstila v utorok 17. novembra v Rivers Clube nové EP So Far So Good. Nové EP pozostávajúce z piatich skladieb je akousi ochutnávkou z pripravovaného albumu, ktorý by mladá speváčka chcela vydať začiatkom budúceho roka.

18.11.2015 12:15
Celeste Buckingham Foto:
Celeste Buckingham s partnerom Matějom Vávrom počas nakrúcania klipu Loving You.
debata

„Na jar chystám pokračovanie, toto je len predvianočná ukážka toho, čo prichádza. Teraz som viac ako dva roky nahrávala album v Amerike, takže tých pesničiek bude viac ako päť. Týmto som len chcela ukázať, čo prichádza, je to len prvá časť toho celého,“ prezradila Buckingham počas večera.

Ako speváčka ďalej naznačila, s vydaním albumu chystá i veľké turné. „Na jar bude aj turné. Plánujeme veľké veci a veľmi sa na to tešíme. Dúfame, že sa ľuďom budú páčiť nielen pesničky na tomto CD, ale aj tie, čo chystáme,“ povedala Buckingham.

Materiál na nový album vznikal podľa jej slov z veľkej časti v Amerike. „V Amerike sa to celé písalo a skladalo, základ urobil producent Earl Cohen a jeho tím, ktorému veľmi ďakujem a dokončovalo sa to u Martina Šrámka a Andreja Hrušku v štúdiu Littlebeat v Bratislave. Som nadšená,“ poznamenala 20-ročná interpretka, ktorá pred samotným krstom dopriala hosťom zhruba trištvrtehodinový koncert s kapelou King Shaolin a na pódiu sa počas večera predstavila aj po boku svojho partnera Matěja Vávru, s ktorým spoločne odohrali skladbu Unpredictable.

Čerstvé EP uviedla do života skupinka fanúšikov, ktorých speváčka pozvala na základe rýchlej súťaže na sociálnych sieťach. „Dala som na sociálne siete takú výzvu, zavesila som titulku tohto EP a poprosila som fanúšikov, nech mi pošlú nejaké svoje fotky a komenty, prečo by mali prísť na tento krst práve oni,“ priblížila Buckingham. „Chcela som, aby pokrstili toto nové EP práve fanúšikovia, pretože niekedy zabúdame, že sú to hlavne oni, ktorí nás podporujú a ktorí nám dávajú možnosť pokračovať v tom, čo robíme. Je to taká moja ďakovačka,“ vysvetlila speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #krst #EP #So Far So Good