Úryvky albumu 25 speváčky Adele sa dostali na internet

Úryvky albumu 25 anglickej speváčky Adele sa dostali na internet niekoľko dní pred jeho oficiálnym vydaním. Podľa viacerých nemenovaných zdrojov ich streamoval britský hudobný predajca Juno Records. V súčasnosti sa už dvojminútové časti všetkých 11 piesní z očakávaného počinu na webstránke obchodu nenachádzajú.

20.11.2015 07:00
Speváčka Adele. Foto:
Speváčka Adele.
debata

V USA zasa istý fanúšik zverejnil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter fotografiu albumu, pričom tvrdil, že novinku si kúpil v obchode a nahrávku poskytne všetkým, keď informáciu budú šíriť ďalej. Po reakcii vydavateľstva XL Recordings, na Twitteri napísal, že album sa síce dostal na internet, no nie jeho pričinením. Správu o tom, že v USA štúdiovku predávali predčasne, napokon poprel speváčkin hovorca.

Album 25 uvedú na trh 20. novembra. Na štúdiovke spolupracovali Danger Mouse, Max Martin, Tobias Jesso Jr. či frontman kapely OneRepublic Ryan Tedder, ktorý sa podieľal aj na piesni Rumour Has It zo speváčkinho albumu 21 (2011). Rodáčka z londýnskeho Tottenhamu z novinky ponúkla single Hello a When We Were Young.

debata chyba
Viac na túto tému: #ukážky #Adele #25 #očakávaný album #únik na internete