Návštevníkom Pohody vrátia časť vstupného

Organizátori predčasne skončeného festivalu Pohoda vrátia svojim návštevníkom časť vstupného.

20.08.2009 16:13
Bažant Pohoda 2009 - tragédia, zrušený festival Foto:
Návštevníci opúšťajú areál festivalu Bažant Pohoda, v ktorom došlo k tragickej nehode pri zrútení stanu.
debata

Usporiadatelia trenčianskeho festivalu, ktorý 18. júla ukončila veterná smršť a pád jedného z fes­tivalových stanov, zverejnili  na svojich stránkach nasledujúce stanovisko.

Agentúra Pohoda s.r.o. je vzhľadom na predčasné ukončenie festivalu Bažant Pohoda 2009 pripravená na požiadanie vracať časť vstupného nasledovne: 50% z ceny sobotňajšieho lístka, 20% z ceny permanentky. Na vybavenie vrátenia časti vstupného je potrebné: v prípade lístka zakúpeného v predpredaji v sieti Ticketportal uplatniť si nárok na mieste, kde bol lístok zakúpený. Je nevyhnutné priniesť originálny lístok s dobre čitateľným čiarovým kódom a číslom lístka na overenie jeho pravosti, zistenie času jeho kúpy a možnosti spracovania žiadosti v systéme siete Ticketportal.

Návštevníci,ktorí si kúpili vstupenku prostredníctvom služby HomeTicket, GoTicket a MobilTicket, prípadne si zakúpili lístok online platbou cez internet na stránke Ticketportalu, si môžu nárok uplatniť osobne priamo na centrále siete Ticketportal (Radlinského 6, Bratislava, 09.00 – 17.00), v prípade, že sa nemôžu dostaviť osobne, nech kontaktujú sieť na e-mailovej adrese obchod@ticketportal.sk. V prípade lístkov zakúpených v iných predpredajoch, cez Pohoda shop a na mieste konania festivalu treba zaslať overenú fotokópiu lístka doporučene na adresu: Agentúra Pohoda, KZP – Rovniankova 3, 851 02 Bratislava.

Na kópii musí byť dobre čitateľný čiarový kód a číslo lístka na overenie jeho pravosti a možnosti jeho vyradenia zo zoznamu lístkov. Ku kópii je potrebné priložiť čestné prehlásenie o cene lístka, za ktorú bol kúpený a o mieste jeho kúpy, treba priložiť aj poštovú adresu žiadateľa. Agentúra Pohoda s.r.o. si vyhradzuje právo rozhodnúť o opodstatnenosti vrátenia časti vstupného pri každej jednej žiadosti. Všetky nároky treba uplatniť v termíne od 15. 9. do 15. 10. 2009.

debata chyba