Festival Aquabeatz ponúkne Kosheen djs aj Kontrafakt

Už v sobotu 29.augusta ožije letisko v Nových Zámkoch ôsmym ročníkom openair festivalu Aquabeatz. Jeho program rozložili organizátori na štyri pódiá.

28.08.2009 13:54
Kontrafakt
Kontrafakt
debata

Hlavnými hviezdami festivalu sú Markee Substance a Darren Decoder, dvojica, ktorú preslávilo pôsobenie vo formácii Kosheen. Na festivale sa predstavia v novom projekte s britskou speváčkou Susie Ledge, ktorá väčšinu leta trávi vystúpeniami na Ibize. Organizátori sľubujú „našlapaný tanečný set so živým vokálom“.

Silné zastúpenie a vlastné pódium bude mať v Nových Zámkoch drumandbass. Publikum roztancujú Matrix a Futurebound, uznávaný britský dídžej a producent Danny Byrd zo stajne Hospital Records, príde aj duo Commix z Cambridge a Slovensko zastúpia L Plus, Gabanna, Cenco+Dykman, Ivory a MC Aktiff.

Aj Techno Stage ponúkne niekoľko hviezd. Zahrá španielsky producent Reeko, britský dídžej Regis aj domáce hviezdy Toky a Loktibrada.

Okrem dídžejov vystúpia aj populárne slovenské skupiny ako Polemic, Hex či Kontrafakt, ku ktorému sa na pódiu pridá bubeník Martin Valihora. Hip hop bude mať vlastné pódium, na ktorom sa predstavia Čistychov, Vec+Jazzy, Moja Reč, A.M.O., Zverina a špeciálny hosť ž ČR – skupina Pio Squat. Festival Aquabeatz sa skončí v nedeľu ráno.

debata chyba