Hudba z Marsu tancuje s Pycom aj Marcelou Laiferovou

Vokály Marcely Laiferovej, motívy balkánskej hudby aj elektro-punku a k tomu rozmanité tanečné kreácie známych aj neznámych ľudí - na svete je nový videoklip trnavskej formácie Hudba z Marsu.

22.09.2009 06:00
Martin Pyco Rausch
Moderátor Martin Pyco Rausch si zatancoval v klipe Tanečná v rámci rannej hygieny.
debata

Skupina pod vedením režisérky Ivety Grófovej vytvorila klip k pesničke Tanečná, ktorá sa stala veľkým hitom už na jarnom turné. Publikum si skladbu zamilovalo a práve na podnet fanúšikov vznikla aj nová verzia skladby, známa z rádiového éteru.

Režisérku videa Ivetu Grófovú inšpirovali tanečné kreácie obyčajných ľudí, ktoré sa objavujú na internete a tak s kapelou vyhlásili konkurz na tanečníkov. Podporiť hudobnú formáciu sa rozhodol aj moderátor Martin Pyco Rausch, o ktorom je známe, že k tancu má veľmi blízko. Jeho stojky na hlave počas rannej hygieny prekonali dokonca aj artistu či brušnú tanečnicu, ktorí sa v klipe objavili.

Speváčka Marcela Laiferová sa zahrala na...
Marcela Laiferová Speváčka Marcela Laiferová sa zahrala na učiteľku tanca. A tango skúšala s kapelníkom skupiny Hudba z Marsu - Michalom Štofejom.

A samozrejme, nechýbala ani speváčka Marcela Laiferová, ktorá „marťanom“ naspievala do skladby Tanečná vokály. Popri speve si strihla úlohu učiteľky tanca.

debata chyba