Müller vypredal Pasienky, koncerty pridávať nebude

Po vypredanej pražskej O2 Aréne, ktorú ovládol v pondelok, čaká v stredu Richarda Müllera športová hala na bratislavských Pasienkoch. Takisto vypredaná.

13.10.2009 16:10
Richard Müller Foto:
Richard Müller
debata

Po šiestich českých koncertoch začína spevák dnes slovenskú časť svojho koncertného turné, prvého po štyroch rokoch. „Všetky české koncerty dopadli veľmi dobre,“ povedala Eva Bacigalová z manažmentu Richarda Müllera. Zároveň potvrdila, že bratislavský koncert je už vypredaný. „Na ostatné koncerty ešte lístky sú,“ dodala s tým, že poponáhľať by sa mali košickí priaznivci speváka, pretože vstupenky na koncert 21. októbra v hale Cassosport sa tiež predávajú veľmi rýchlo. Hoci sa pôvodne uvažovalo o tom, že by spevák mohol nejaké koncerty k už ohláseným pridať, nestane sa tak.

Ešte pred Müllerom sa na pódiu počas celého turné predstaví skupina Mukatado, ktorá zaujala v národnom finále pesničkovej súťaže Eurovízia. Zhruba dvojhodinový koncert Richarda Müllera je potom rozdelený na dve časti. „Rozdelenie je aj tematické – v prvej časti zaznejú najmä hity od roku 2000, v druhej časti sú zase najmä hity zo skoršieho obdobia,“ povedala Bacigalová. Na koncerte zaznejú piesne ako Nahý II., Po schodoch v netradičnej úprave, Milovanie v daždi, Srdce jako kníže Rohan a nebude chýbať ani Cigaretka na dva ťahy.

debata chyba