Hral po boku Scarlett Johansson, teraz hrá v klipe kapely Čisté tvary

Kapela Čisté Tvary nakrútila videoklip k novému singlu "Koniec Príbehov“. Pozrite si ho.

01.12.2015 19:00
22 Foto:
Nakrúcanie klipu Koniec Príbehov od kapely Čisté tvary.
debata

Zahral si v ňom anglický herec Adam Pearson, ktorý sa objavil aj vo filme „Under the skin“ po boku Scarlett Johansson. Dôsledkom ťažkej choroby má znetvorenú tvár. Režisérom krátkeho filmu s príbehom a pointou je Andrej Kolenčík.

Klip má pomerne ponurú až hororovú atmosféru, ku ktorej výrazne pomohol aj anglický herec Adam Pearson. „Obsadiť Adama Pearsona bola idea režiséra klipu Andreja Kolenčíka. Priznám sa, že Adama som nepoznal. Pozrel som si film „Under the skin“, ktorý sa mi zapáčil, pretože je veľmi impresívny a má silnú atmosféru. Takže bolo rozhodnuté. Oslovili sme Adamovho agenta, no keďže klip sa nakrúca v podmienkach "low budget“ – teda nízkorozpočtovo, nič sme si od toho nesľubovali. Navyše sám agent vzhľadom na tieto skutočnosti, ako aj na fakt, že sa má nakrúcať v exteriéroch, v mraze a navyše niekde na Slovensku,videl možnú spoluprácu skôr skepticky. O to väčšie bolo prekvapenie, keď prišla z Londýna pozitívna odpoveď,“ teší sa líder Juraj Péč. 

Klip je doslova krátkym filmom s príbehom a pointou. Adam Pearson tvorcov príjemne prekvapil skromnosťou, nezlomnosťou a zmyslom pre humor."Otázka peňazí preňho vôbec nehrala rolu. Adamovi sa jednoducho tak páčila predstava bozku od krásnej slovenskej devy na záver klipu, že sa rozhodol prísť. Je to skvelý a príjemný človek. Má typický anglický zmysel pre humor. Trpí neurofibromatózou, čo je pomerne zriedkavé ochorenie. Je úžasné, že aj napriek tomuto handicapu sa rozhodol nenechať sa zlomiť a žije svoj život so vztýčenou hlavou a slnkom v duši. Spolupráca s ním bola veľkým zážitkom,“ vyznáva sa Matej Pliešovský.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #klip #Čisté Tvary