Zaz privezie kúsok Paríža

Rýchly predaj vstupeniek a neutíchajúci záujem prinútili speváčku Zaz pridať ďalší koncert v Prahe, kde vystúpila v nedeľu a v pondelok. Médiá hovoria o jej šou ako o zážitku s divadelnou scénou. So svojím novým koncertným programom k albumu Paris sa predstaví aj v Bratislave už v piatok.

03.12.2015 11:29
spevacka ZAZ koncert NTC Foto: ,
Zaz vystúpi na Slovensku po tretí raz.
debata

Nahrávka je venovaná slávnym skladbám ospevujúcim svetovú metropolu a mesto šansónu Paríž. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na legendárne skladby ako Champs Elysées, La Parisienne či La romance de Paris.

Čaru spontánnej Francúzky podľahol uznávaný producent Quincy Jones. Zastrešil niekoľko skladieb na jej aktuálnej nahrávke, kde si speváčka zaspievala aj po boku francúzskeho speváka Charlesa Aznavoura, ktorý o speváčke povedal: „Je rozkošná a extrémne populárna. Mnohí umelci sú skôr dobre známi než populárni. Ona je populárna, narodila sa preto. Je ako Edith Piaf.“

Zaz pôsobí na koncertoch uvoľnene, rozdáva hudbou radosť a má výnimočnú moc dať pocítiť návštevníkovi, že práve aktuálny koncert je výnimočný. Napriek svojej popularite však zostáva stále verná sebe a pokojne sa môže stať, že ju fanúšikovia uvidia spievať aj na ulici.

„Jediná vec, ktorú som vo svojom živote ako ,celebrita' zmenila, je len to, že už viac nechodím metrom. Všetko ostatné v mojom živote zostáva rovnaké. Aspoň sa o to snažím,“ povedala speváčka, ktorá má pred koncertom spolu so svojou kapelou pravidelný rituál. „Spolu si sadnú za okrúhly stôl, zrelaxujú, skoncentrujú sa a navzájom sa podporia v plynúcej energii. Hneď potom vybehnú na pódium a odovzdajú maximum,“ uvádzajú organizátori. Okrem skladieb z albumu Paris sympatická Zaz predvedie aj svoje najväčšie hity. Úlohy predskokana sa zhostí Martina Javor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Incheba Expo Aréna #Zaz