Emir Kusturica a Michal Horáček vystúpia v marci v Bratislave

Srbský režisér, herec a hudobník Emir Kusturica a český textár Michal Horáček vystúpia 1. marca v bratislavskej Incheba Expo Aréne.

04.12.2015 12:22
Emir Kusturica Foto:
Režisér Emir Kusturica.
debata

Kusturica sa predstaví s formáciou No Smoking Orchestra, ktorá hráva rockové skladby obohatené o prvky folku, popu, tanga a dokonca techna. V ich hudbe počuť okrem gitár, bicích a klávesov aj akordeón, husle, saxofón či tubu. Samotný Kusturica hrá na gitaru a stará sa tiež o vokály.

Michal Horáček sa predstaví v rámci recitálu Na cestě, v ktorom sa prelína hudba so životnými zážitkami uznávaného textára. Sprevádzať ho budú päťčlenný orchester, herečka a speváčka Lenka Nová, spevák František Segrado a muzikant Ondřej Ruml.

„Mali sme v rovnakom čase ponuky na tieto dva na prvý pohľad odlišné koncerty, no prišli sme na to, že ich fanúšikovia si môžu byť dosť podobní – tak vznikol nápad na toto netradičné spojenie a ja sa už teraz teším na krásny poetický večer s oboma pánmi a ich zoskupeniami. Verím, že spokojných nás nakoniec bude oveľa, oveľa viac,“ uviedol organizátor podujatia Dušan Drobný. Vstupenky na koncert sú už v predaji.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #marec #Michal Horáček #Emir Kusturica