Slnečná "besiedka" s Katarziou, Korben Dallas aj Longitalom

Sezóna vianočných večierkov prinesie už po druhý raz do priestorov bratislavského klubu Nu Spirit "besiedku" hudobníkov z vydavateľstva Slnko records, ktorí sa predstavia už dnes so svojimi tohtoročnými albumovými prírastkami.

18.12.2015 11:48
Katarzia Foto: ,
Katarzia
debata

„Chceme našim fanúšikom ich podporu vrátiť,“ hovorí o dôvode, prečo sa rozhodli usporiadať už druhú vianočnú Slnko Spirit párty, speváčka a vydavateľka Jana Lokšenincová – Shina. Myšlienka rozšíriť koncoročnú párty z muzikantského kruhu aj medzi poslucháčov priviedla organizátorov k usporiadaniu mini festivalu Slnko Spirit už minulý rok. Aj dnes budú rekapitulovať rok s čerstvou hudbou. S podtitulom Všetci sme jedna kapela odohrajú hudobníci šesť koncertov.

Kým Longital, Korben Dallas, Hviezda, Tu v Dome a Archívny Chlapec sa predstavia so svojimi tohtoročnými albumovými prírastkami, ktoré vyšli počas roka 2015, zvedavosť vyvoláva koncert Katarzie. Debutový album Generácia Y vyšiel ešte v roku 2013 a jej vystúpenie na Slnko Spirit párty by malo byť podľa organizátorov dobrým znamením či prísľubom novej nahrávky do budúceho roka. Večerom sprevádza Lyrik a predstavia sa tiež dídžeji Stanka, Losos a Bálik.

Pre fanúšikov alternatívnej domácej hudobnej scény má vydavateľstvo darček v podobe digitálnej kompilácie Slnko Artists: Slnko records 2015 s pesničkami od Longitalu, Walter Schnnitzelsson či Lavagance. "Stiahnite si ich zadarmo, vráťte sa k nám po svoje obľúbené albumy a hlavne príďte na Slnko Spirit. Nu Spirit Club bude ostrovom dobrej hudby a oslavou života v nej,” pozýva Daniel Salontay z Longitalu. Kompilácia je k dispozícii na stiahnutie zadarmo na stránke slnkorecords.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nu Spirit #Longital #Katarzia #Archívny Chlapec #Slnko Spirit #Slnko Recors #vianočný večierok #Korben Dalla