Pozrite si novinku Celeste Buckingham: Chcem baviť ľudí, odkazuje

"Moja práca a môj život sú postavené na tom, že chcem baviť ľudí. Pesnička Hello rozpráva o tom, ako sa tento sen, stáva deň za dňom realitou,” hovorí speváčka.

01.03.2016 18:00
debata
"Šoubiznis je veľmi rýchly vlak. Nasadnete doň a v jedinom okamihu vám zmení život navždy,“ hovorí Celeste Buckingham. "Život v šoubiznise je extrémne rýchly a často poriadne bláznivý. Plný driny, ale aj nekonečnej zábavy. Už dlho som mala potrebu podať hudobné svedectvo o tom, ako žijem ja a veľa mojich kolegov,“ opisuje vznik novej skladby Hello Celeste.

V skladbe po hudobnej stránke speváčka opäť spojila dva produkčné tímy – americký tím v zložení Earl Cohen, Jeff Gueritey a Christopher Pautre, s ktorým singel skladala a ktorý sa preslávil tiež spoluprácou s Pharellom Williamsom a slovenský tím v zostave Martin Maxo Šrámek a Andrej Hruška, s ktorým vytvárala konečný aranžmán piesne.

„Hello je čistokrvná šoubiznisová pesnička. Je to úvodná skladba môjho albumu a je môjmu srdcu blízka. V jej texte je veta, „Let us entertain you“ – takže sa v podstate prostredníctvom nej znovu predstavujem. Moja práca a môj život sú postavené na tom, že chcem baviť ľudí. Pesnička Hello rozpráva o tom, ako sa tento sen, stáva deň za dňom realitou,” hovorí speváčka o svojej novej skladbe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #Hello