Vo veku 72 rokov náhle zomrel Frank Sinatra mladší

Americký spevák Frank Sinatra mladší, ktorý vo svojej hudobnej kariére niesol odkaz svojho otca Franka Sinatru, zomrel v stredu vo veku 72 rokov.

17.03.2016 07:37
Frank Sinatra junior Foto: ,
Frank Sinatra Jr. posledný koncert pre zástavu srdca neodohral.
debata

Informovali o tom v noci svetové médiá. Spevákova rodina v oficiálnom vyjadrení pre médiá uviedla, že Sinatra mladší zomrel nečakane na zástavu srdca v meste Daytona Beach na Floride, kde bol na koncertnom turné. Turné však kvôli Sinatrovej chorobe zrušili.

Frank Sinatra mladší pokračoval v šľapajach svojho otca, neskôr sa stal jeho hudobným riaditeľom a dirigentom. Ako 19-ročný sa stal obeťou únosu. Sinatra starší vtedy za syna zaplatil výkupné vo výške 240 000 dolárov. Peniaze Sinatrovi vrátili po chytení páchateľov.

Frank Sinatra mladší mal v stredu večer v koncertnej sále Peabody Auditorium na Floride vystúpiť na koncerte Sinatra Sings Sinatra (Sinatra spieva Sinatru), na ktorom mali zaznieť niektoré otcove najväčšie hity.

„Frank Sinatra mladší odišiel,“ napísali organizátori tohto podujatia na Facebooku. Hudobníkovu smrť potvrdila statusom na Facebooku aj spevákova staršia sestra, speváčka a herečka Nancy Sinatrová.

debata chyba
Viac na túto tému: #spevák #hudba #turné #Frank Sinatra #zástava srdca