Korben Dallas bude hosťom na turné Lucie

Kapely sa spoločne predstavia aj v Bratislave, kde vystúpia 22. júna v Incheba Expo Aréne.

24.05.2016 16:00
Korben Dallas autor foto Matej Kukucka Foto:
Kapela Korben Dallas.
debata

Slovenská formácia Korben Dallas bude hosťom na turné českej kapely Lucie, ktoré sa uskutoční pri príležitosti 30. výročia ich prvého vystúpenia. Trio Juraj Benetin, Ozo Guttler a Lukáš Fila podporí kolegov na plánovaných zastávkach v Prahe, Brne, Plzni a Bratislave, kde spoločne vystúpia 22. júna v Incheba Expo Aréne.

"Som veľmi rád, že Korben Dallas prijali ponuku na spoločné koncerty. Je to jedna z mojich najobľúbenejších kapiel,“ uviedol v tlačovej správe frontman Lucie David Koller, ktorý si s Korben Dallas zahral už v roku 2015. "Lucie je legenda, ktorej sa podarilo to, čo málokomu – osloviť obrovské publikum a pritom si zachovať svoju tvár a kvalitu. Navyše sú nám sympatické aj Davidove občianske postoje,“ vyjadril sa Lukáš Fila. "Ich záujem nás preto veľmi potešil. Snáď sa bude naša tvorba ich fanúšikom páčiť,“ dodal.

Turné s formáciou Lucie ukončí niekoľkotýždňovú prestávku, ktorú si vyžiadali zdravotné ťažkosti Juraja Benetina. "Cítim sa už oveľa lepšie. Po dvadsiatke jarných koncertov sa nám pauza aj zišla. Navyše som ju využil na prácu na nových skladbách, ktoré by sme na jeseň chceli začať nahrávať,“ priblížil hudobník. "Strašne radi hráme a už sa tešíme, že budeme znova na cestách,“ povedal zasa Ozo Guttler. "Veľké štadiónové a halové vystúpenia s Lucie budú výzvou, ale aspoň sa naučíme niečo nové. Už sa neviem dočkať,” uzavrel.

Termíny koncertov turné Lucie – 30 rokov:

  • 17. júna – Plzeň (Amfiteátr Lochotín) + Korben Dallas + Jasná páka
  • 22. júna – Bratislava (Incheba Expo Aréna) + Korben Dallas
  • 24. júna – Brno (Velodrom) + Korben Dallas + Jasná páka
  • 1. júla – Praha (Eden Aréna) + Korben Dallas + Jasná páka
debata chyba
Viac na túto tému: #turné #Korben Dallas #Lucie