Sima Martausová pridala ďalšie koncerty do jesenného turné

Interpretka vystúpi v Bratislave nielen 7. októbra, ale aj 17. októbra, a v Nitre sa zas predvedie okrem 23. októbra aj 9. novembra.

20.09.2016 14:00
Sima Martausová Foto:
Speváčka Sima Martausová
debata

„Teším sa, že majú taký záujem, a že sa chystajú prísť nás podporiť. Veľmi príjemne ma to prekvapilo. Určite by som išla spievať aj keby bol na našom koncerte čo i len jeden človek, ale keď ich bude veľa, mám o to väčšiu radosť. Niekde mám dokonca už aj vypredané,“ povedala nadšene speváčka.

Martausová v týchto dňoch tiež dokončuje nový album, na ktorom sa budú okrem iného nachádzať nedávno vydané single Balet a Smej sa. Nahrávka by mala vyjsť už túto jeseň a bude tiež obsahovať prekvapenie, ktorým je dueto s Richardom Müllerom. Hudobníčka plánuje ponúknuť ukážku z albumu už na spomínanom turné, na ktorom nebudú chýbať ani spomínaný singel Smej sa či staršie hity. „Som naozaj potešená, ako sa ujal singel z nového albumu Smej sa, ktorý tiež určite zahrám. Keď hráme s kapelou túto pieseň naživo na koncertoch, užívame si to aj my aj ľudia pod pódiom. Vždy, keď ju hráme, tak cítim, že sa mi naozaj moja duša smeje,“ dodala muzikantka. 

Mladá interpretka sa spolu s jej sprievodnou skupinou Päť chlapov v kapele predstaví celkovo v 23 mestách. Sima Martausová & Band Tour 2016 sa začne v stredu v Trenčíne, pričom speváčka zakončí šnúru 30. novembra vystúpením v Piešťanoch. Krst pripravovanej novinky sa uskutoční počas jej bratislavského vystúpenia 7. októbra v Ateliéri Babylon.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Sima Martausová