Hana Zagorová vystúpi v piatich slovenských mestách

Speváčka nedávno vydala nový album s názvom O Lásce, ktorý pokrstila v deň svojich narodenín, 6. septembra, na špeciálnom narodeninovom koncerte v pražskej Lucerne.

20.09.2016 16:00
ZAGOROVA 2016 photo Kovacic Anna xs Foto:
Hana Zagorová oslávila sedemdesiatku.
debata (3)

Sedemdesiatročná interpretka sa v rámci série koncertov s názvom Galakoncert jubileum oslavujúcich jej životné jubileum predstaví 8. novembra v Piešťanoch, odkiaľ sa presunie do Čadce, Martina, Serede a Bratislavy, kde sa predstaví v rámci vianočného koncertu. Vstupenky na podujatia už sú v predaji.

Hudobníčka nedávno vydala nový album s názvom O Lásce, ktorý pokrstila v deň svojich narodenín, 6. septembra, na špeciálnom narodeninovom koncerte v pražskej Lucerne. Na 13-skladbovej novinke spolupracovala s viacerými osobnosťami českej hudobnej scény ako napríklad s Ondřejom Brzobohatým Gregorom, Radůzou, Martinom Chodúrom či Michalom Hrůzom.

Hana Zagorová je deväťnásobnou držiteľkou Zlatého slávika. Preslávili ju piesne ako Maluj zase obrázky, Kapky alebo Kdyby se vrátil čas. Na konte má množstvo albumov, medzi inými napríklad aj Bludička (1970), Cesta ke štěstí (1976), Střípky (1981), Sítě kroků Tvých (1985), Když nemůžu spát (1994), Navěky zůstane čas (2003) alebo Černý páv (2009). V roku 1980 si zahrala vo filme Trhák (1980).

Termíny vystúpení Galakoncert Jubileum Hany Zagorovej:

  • 8. novembra – Piešťany, Dom umenia
  • 9. novembra – Čadca, Športová hala pri futbalovom štadióne
  • 10. novembra – Martin, Dom odborov Strojár
  • 11. novembra – Sereď, Dom kultúry

Vianočný Galakoncert Jubileum:

  • 19. decembra – Bratislava, Istropolis
3 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Hana Zagorová #O Lásce