Štartuje Real Something Series

Séria štyroch koncertov Real Something Series 2016 predstaví počas septembra a októbra osem mladých alternatívnych kapiel z Česka, Dánska, Holandska, Rakúska, Veľkej Británie a Mexika.

26.09.2016 18:40
Skupina Chiyoda Ku z Bristolu Foto:
Skupina Chiyoda Ku z Bristolu.
debata

Už v utorok 27. septembra zahrajú v bratislavskej Fuge dve kapely z britského Bristolu – Chiyoda Ku a Memory of Elephants.

Chiyoda Ku je math-rocková kapela a ich energicky premenlivé skladby zaznejú v inštrumentálnej verzii. Memory of Elephants hrajú noise s prvkami metal-core, math-rocku a shoegaze.

Real Something Series je zameraná na gitarovú hudbu a charakterizuje ju žánrová pestrosť. „Tešiť sa môžete na math-rock, post-rock, shoegaze, post-punk, ale aj avantgardnejšie žánre ako stoner, noise experimental, krautrock či psychedelic,“ hovorí za organizátorov Tatiana Lehocká.

V rámci Real Something Series vystúpia 5. októbra dánski SVIN spolu s Rakúšanmi Tumido, 20. októbra prídu Mexičania Lorelle Meets the Obsolete a česká noiseová skupina Sýček. Sériu koncertov ukončia 25. októbra Holanďanky Blue Crime a českí Manon meurt.

debata chyba
Viac na túto tému: #Fuga #Real Something #Chiyoda Ku #Memory of Elephants