Skupina Bros chystá koncertný návrat

Britská popová skupina Bros, ktorá slávila úspechy koncom 80. rokov minulého storočia, chystá koncertný návrat. Informoval o tom portál BBC. Kapela sa predstaví na budúci rok v londýnskej O2 Arene.

05.10.2016 17:37
Bros v čase najväčšej slávy. Foto:
Bros v čase najväčšej slávy.
debata

Kedy budem slávny? Kedy uvidím svoju fotku v novinách? spievali Bros v roku 1987 vo svojej najznámejšej piesni When Will I Be Famous o niekom, kto nedočkavo túži po sláve. Ich vlastná sláva prišla vzápätí. Trio bolo zložené z bratov dvojčiat Matta a Luka Gossovcov a Craiga Logana, ktorý kapelu opustil v roku 1989 a ďalej fungovala ako duo. Logan, ktorý sa neskôr presadil ako hudobný manažér a spolupracoval s Tinou Turner či Robbiem Williamsom, nebude súčasťou comebacku.

„Najpamätnejšie momenty s Bros boli pre mňa vystúpenie na štadióne Wembley a bez debaty naše veľké konečné turné. Obe tieto skúsenosti sme absolvovali iba Luke a ja,“ citoval denník Guardian Matta Gossa.

Blond bratia vyvolali koncom 80. rokov „Brosmániu“. Kapela dobýjala hitparády po celej Európe, bodovala aj v Austrálii a vypredávala koncerty. Neskôr bratia čelili finančným problémom a ich cesty sa rozišli. Matt sa uchytil v Las Vegas a vydal aj niekoľko sólových albumov, Luke sa venuje herectvu.

Bros sa fanúšikom predstavia spoločným vystúpením takmer po 30 rokoch 19. augusta 2017. Zatiaľ tvrdia, že pôjde o jediné vystúpenie, na ktorom zaznejú ich staré hity ako I Owe You Nothing, Too Much a ďalšie. „V tomto štádiu nechcem naplniť šou novými vecami. Možno neskôr, ak by sa niečo podobné malo opakovať,“ citovala Luka Gossa BBC.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #comeback #dvojičky #Bros #When Will I Be Famous #Londýn 2017