Skupina Billy Barman zverejnila ďalší videoklip z nového albumu

Slovenská kapela Billy Barman zverejnila videoklip k piesni Sloboda. V novinke je možné vidieť okrem členov kapely aj množstvo ďalších ľudí či horiace auto. O réžiu sa postaral Lousy Auber.

16.11.2016 07:00
Billy Barman Foto:
Skupina Billy Barman upozorňuje na album Dýchajúce obrazy novou piesňou s videoklipom.
debata

Skladba sa bude nachádzať na očakávanom albume Dýchajúce obrazy, ktorý skupina uvedie na trh 18. novembra. Formácia zo štúdiovky predtým predstavila piesne Mladým chýba vojna a Miletička.

„Motív slobody, voľnosti, neviazanosti a zároveň neschopnosti s ňou zmysluplne naložiť sa vinie celou nahrávkou a je prítomný vo viacerých skladbách,“ povedal na margo novinky gitarista Jozef Vrábel. Hudobníci predstavia album aj počas turné, v rámci ktorého sa zastavia 22. novembra v nitrianskom Music a Cafe a o dva dni neskôr v bratislavskom Majestic Music Clube. Následne zahrajú aj v Londýne, Brne a Prahe, pričom pripravujú aj jarné turné.

Billy Barman vydali debutový album Noční jazdci v roku 2010. Nahrávka, ktorá obsahuje skladby ako Na laze Oremovom, Cigánska, Introvert alebo Stano, im vyniesla Radio_Head Award v kategórii Album roka – poslucháčska cena. Vo februári 2010 získali toto ocenenie v kategóriách Nováčik roka a Najlepšia koncertná kapela roka, v roku 2013 si vyslúžili sošku v kategórii Singel roka za skladbu Strmá voda. Tá pochádza z ich druhého a zatiaľ posledného albumu Modrý jazyk (2013). Tento rok dostali spomínanú cenu v kategórii Singel roka za pieseň Mladým chýba vojna.

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #Sloboda #Billy Barman #Lousy Auber #Dýchajúce obrazy