Na festival Grape prídu aj Moderat či Two Door Cinema Club

Festival Grape v stredu vyhlásil prvé mená interpretov, ktorí sa predstavia v lete na letisku v Piešťanoch. Sú nimi kapely Two Door Cinema Club, Moderat, Metronomy, Cigarettes After Sex a speváčka Aurora.

14.12.2016 18:43
Two Door Cinema Club Foto:
Two Door Cinema Club bodovali už svojím debutovým albumom Tourist History (2010), za ktorý získali okrem iného Choice Music Prize.
debata

Nemecká elektronická formácia Moderat sa tento rok ohlásila novým albumom s názvom III. Moderat boli v roku 2009 vyhlásení čitateľmi hudobného magazínu Resident Advisor aj za skupinu s najlepším živým vystúpením. Súhlasiť musia aj návštevníci Pohody, kde sa skupina predstavila v roku 2014.

Po siedmich rokoch sa na Slovensko vráti aj britská elektro-popová kapela Metronomy, ktorá v minulosti spolupracovala napríklad so speváčkou Robyn a na konte má hity ako The Bay a The Look.

Gitarovú scénu zastúpi ďalšie veľké meno zo Spojeného kráľovstva, konkrétne Severného Írska. Sú nimi Two Door Cinema Club, ktorí bodovali už svojím debutovým albumom Tourist History (2010). Získali zaň okrem iného aj Choice Music Prize.

Určite zaujme aj mladá nórska speváčka Aurora, ktorej prejav sprevádza snová severská melanchólia, či podobne melancholickí Američania zo skupiny Cigarettes After Sex.

Grape festival 2017 sa uskutoční 11. – 12. augusta na letisku v Piešťanoch. Predpredaj vstupeniek sa začal 12. decembra. Len za prvý deň sa predalo vyše 5 000 vstupeniek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grape #Moderat #Grape Festival #Aurora #Two Door Cinema Club #Metronomy