Skupina Hudba z Marsu zverejnila vianočný videoklip

Slovenská kapela Hudba z Marsu zverejnila videoklip k piesni Vianočná. Okrem členov Hudby z Marsu sa v ňom objavili viacerí známi slovenskí interpreti, hudobníci, moderátori a ďalší priatelia kapely - medzi nimi napríklad Barbora Švidraňová, Lasky, Braňo Jobus, Pišta Vandal, členovia kapiel Polemic, PPE, Smola a hrušky, Rado Ondřejíček z Cynickej obludy a mnohí ďalší.

18.12.2016 09:00
Hudba z Marsu Foto: ,
Skupina Hudba z Marsu si pre fanúšikov pripravila vianočný videoklip.
debata

Hudba z Marsu v novom singli opisuje drsnú realitu, pričom v refréne sa všetci zúčastnení symbolicky spájajú v nádeji, že dobro nakoniec zvíťazí. „Chceli sme urobiť prostú pesničku, ktorá by však mala silný pozitívny odkaz. Zovšadiaľ sa hrnú negatívne správy, ktoré ľudí ubíjajú. S Hudbou z Marsu sa snažíme uchovať si nádej. Fantasticky nás v tom podporili naši kamoši, ktorí si v tejto hektickej dobe našli čas a prišli si s nami zaspievať. Už len ich milá účasť v našom videu je pre nás dôkazom, že dobro v ľuďoch je stále mocné,“ povedal frontman kapely Michal „Štofo“ Štofej.

Pri nakrúcaní sa všetci skvelo bavili. „Radosť z hudby a kamarátstvo sú najdôležitejšie. Okrem toho nás baví i spájať indie scénu s komerčnou, džezovú s popovou – všetko sú to len zbytočné rozdelenia,“ uviedol Štofo. Videoklip vznikol v ateliéri Súkromnej strednej umeleckej školy dizajnu, kde kapela nakrúcala i s pomocou učiteľov a študentov.

Vianočný singel je podľa Štofa zároveň „predskokanom nového albumu“, ktorý kapela plánuje vydať v úvode nového roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #lásky #Barbora Švidraňová #Branislav Jobus #Hudba z Marsu #Pišta Vandal