Lana Del Rey je späť. Pozrite si videoklip k jej novej skladbe Love

Americká speváčka Lana Del Rey zverejnila videoklip k piesni Love. Tridsaťjedenročná interpretka prezentuje v novinke skladbu s kvetmi vo vlasoch aj vo vesmíre, kde ju sprevádza kapela.

21.02.2017 07:00
Lana Del Rey Foto:
Speváčka Lana Del Rey plánuje svoj najnovší album venovať fanúšikom. Na snímke detail z jej albumu Ultraviolence.
debata

Okrem nich sa v klipe objavilo aj niekoľko ďalších ľudí, ktorí sú podľa speváčky jej priateľmi. O réžiu sa postaral Rich Lee. „Páči sa mi všetko, čo Rich spravil, vesmírne scény vyzerajú zároveň reálne a surreálne,“ uviedla rodáčka z New Yorku.

Love je ochutnávkou z očakávaného albumu, ktorého názov či dátum vydania zatiaľ nie sú známe. „Moje prvé štyri albumy som nahrala pre seba, ale tento je pre mojich fanúšikov a je o tom, kam, dúfam, všetci smerujeme,“ prezradila nedávno speváčka.

Lana Del Rey, vlastným menom Elizabeth Woolridge Grant, debutovala v roku 2008 EP nahrávkou Kill Kill, po ktorej vydala album Lana Del Ray a.k.a. Lizzy Grant (2010). Do povedomia verejnosti sa však dostala až v roku 2011 vďaka hitu Video Games, ktorý sa prebojoval do top 10 britského singlového rebríčka. Skladba je súčasťou jej druhej štúdiovky Born To Die (2012), ktorá obsahuje aj single Blue Jeans, National Anthem, Dark Paradise, Born To Die alebo Summertime Sadness.

S tretím albumom Ultraviolence (2014) po prvý raz dobyla americký rebríček Billboard 200. So zatiaľ poslednou nahrávkou Honeymoon (2015) sa dostala v UK charte aj Billboarde 200 na druhé miesto. Speváčka už stihla získať dve BRIT Awards, Q Award, Ivor Novello Award a nominovali ju na tri Grammy či Zlatý glóbus.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #videoklip #Lana del Rey #Lóve #pripravovaný album #Rich Lee