Stále vás máme čím prekvapiť, tvrdí líder Olympicu Petr Janda

Skupina Olympic má 55 rokov a osláviť to plánuje aj so svojimi fanúšikmi v Bratislave. Česká rocková skupina v zložení Petr Janda, Milan Broum, Jiří Valenta a Martin Vajgl vystúpi 29. novembra v bratislavskej Aegon Aréne.

20.03.2017 16:00
Olympic Foto:
Skupina Olympic oslávi tento rok 55. narodeniny aj v Bratislave.
debata (3)

Kapele prídu zablahoželať aj viacerí speváci a kamaráti ako Pavel Chrastina, Ladislav Klein, František Ringo Čech, Jiří Korn a pozvánku predbežne prijali aj Marta Jandová a Petra Janů.

„Môžeme vás ešte niečím prekvapiť? Určite, že áno, môžeme! Pracujeme na tom totiž od jesene minulého roku,“ odkazuje fanúšikom líder skupiny Petr Janda. „Pripravujeme pre vás veľkolepú scénu, filmové dokrútky, zahrá vám Olympic v pôvodnej zostave,“ pokračuje Janda, „hráme päťdesiatpäť rokov. Nikdy sme neverili, že sa to dá – výročné koncerty si chceme poriadne užiť a už teraz sa tešíme na šesťdesiat.“

Skupina Olympic, ktorá vznikla v roku 1963, je označovaná za kľúčovú formáciu v začiatkoch českej rockovej hudby. Po famóznom debutovom albume „Želva“ dokázala fanúšikov osloviť aj v nasledujúcich piatich dekádach, počas ktorých vydala 20 štúdiových a desiatky výberových albumov. Kapela odohrala viac ako 7-tisíc koncertov. Tento rok plánuje prekvapiť divákov nezvyčajnou šou.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #narodeniny #Olympic #Petr Janda #Aegon Aréna NTC