Liam Gallagher prirovnal Noela k Robbiemu Williamsovi

Noelova povaha je podľa Liama aj hlavnou príčinou, prečo sa ich domovská kapela Oasis nevie dať opäť dohromady.

26.05.2017 07:00
Liam Gallagher a Nicole Appleton Foto: ,
Liam Gallagher a Nicole Appleton na zábere z roku 2012.
debata

Vojna slov medzi Noelom a Liamom Gallagherovcami pokračuje. Liam najnovšie o svojom bratovi Noelovi vyhlásil, že sa hrá na nového Robbieho Williamsa. „Neviem v akom svete žije, ja by som v takom svete žiť nechcel, verte mi, pretože je veľmi plytký, nevkusný a neprirodzený. On je ako nový Robbie Williams, alebo čo. Je úplne čudný,“ povedal Liam pre stredajšie vydanie Evening Standard.

Noelova povaha je podľa Liama zároveň aj hlavnou príčinou, prečo sa ich domovská kapela Oasis nevie dať opäť dohromady. Na otázku, či neľutuje niektoré zo svojich starších vyjadrení na Noelovu adresu, Liam uviedol: „Nie, ani najmenšou náhodou.“ V minulosti ho okrem iného prirovnal k Hitlerovi a nazval ho tiež „malou ropuchou“.

Liam okrem toho prezradil, že na jeho debutovom albume As You Were, ktorý vyjde v priebehu tohto roka, spolupracoval aj s dvorným producentom speváčky Adele Gregom Kurstinom. „Ideálne je, keď si to spravíte sami. Ale ja neviem napísať tie naozajstné hity. Mám svoje limity. Texty mám, ale neviem čo s tým ďalej,“ povedal Liam pre Evening Standard.

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Gallagher #Oasis