Kto nahradí Fergie? V hre je aj Nicole Scherzingerová

Americká speváčka Fergie opustila skupinu The Black Eyed Peas, v ktorej pôsobila od roku 2002. Informáciu potvrdil člen formácie Will.i.am v rozhovore pre magazín Ahlan!.

03.06.2017 05:00
Fergie Foto: ,
Speváčka Fergie aktuálne pracuje na sólovom projekte.
debata

„Za Fergie nemáme náhradu. Pracuje na sólovom projekte a my máme pred sebou novú skúsenosť a oslavu 20 rokov od vydania prvého albumu The Black Eyed Peas (Behind the Front z roku 1998, poz. SITA). Pracovali sme na zopár piesňach na jej sólový album,“ uviedol producent a dodal, že skupina sa sústredí na projekt Masters of the Sun – The Zombie Chronicles, ktorý pripravuje v spolupráci so spoločnosťou Marvel. Dej grafickej novely sa bude odohrávať v Los Angeles. Mesto napadne mimozemské božstvo a premení jeho obyvateľov na zombie. Tieto udalosti nahnevajú fanúšika hip-hopu Zuluho-X, ktorý sa so svojou skupinou rozhodne dať všetko do poriadku. Novinku plánujú predstaviť v júli.

Štyridsaťdvaročný rapper tiež reagoval na dohady, podľa ktorých nahradí 42-ročnú Fergie niekdajšia členka už nefungujúcej skupiny The Pussycat Dolls Nicole Scherzingerová. „Nicole s nami spolupracuje na novom projekte, no zatiaľ nechcem hovoriť o detailoch,“ vyjadril sa interpret.

Fergie Duhamel, pôvodným menom Stacy Ann Fergusonová, si ako dieťa zahrala vo viacerých filmoch a seriáloch. V minulosti pôsobila v dievčenskej skupine Wild Orchid, s ktorou vydala v období 1996 až 2001 tri albumy. Po odchode z nej sa v roku 2002 pridala k spomínanej formácii The Black Eyed Peas, s ktorou má na konte albumy Elephunk (2003), Monkey Business (2005), The E.N.D (2009) a The Beginning (2010). V roku 2006 vydala sólový debut The Dutchess s hitmi ako London Bridge, Fergalicious, Glamorous či Big Girls Don't Cry. Nahrala tiež pieseň A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), ktorá je súčasťou soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013). Sólový comeback ohlásila v roku 2014 singlom L.A. Love (La La).

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Scherzinger #Fergie #Will.i.am #Black Eyed Peas