Albert Hammond Jr. poprel správy o príprave nového albumu The Strokes

Gitarista americkej rockovej kapely The Strokes Albert Hammond Jr. poprel správy jeho otca týkajúce sa prípravy nového albumu skupiny.

31.07.2017 16:30
The Strokes Foto: ,
Albert Hammond Jr. z kapely The Strokes.
debata

Albert Hammond, ktorý v roku 2012 informoval britský týždenník New Musical Express (NME) o príprave zatiaľ poslednej štúdiovky formácie Comedown Machine (2013), nedávno uviedol, že kapela jeho syna v súčasnosti nahráva nový počin s uznávaným producentom Rickom Rubinom. „Všetkým sa ospravedlňujeme, no v súčasnosti sa nenachádzame v nahrávacom štúdiu. Prepáčte Albertovi staršiemu, tešil sa predčasne. Zatiaľ je pred nami veľa neznámeho a nič, o čom by sa oplatilo rozprávať,“ napísal 37-ročný muzikant prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Gitarista tiež dodal, že spomínanému Rubinovi zatiaľ zahrali len niekoľko nápadov. Rovnakým spôsobom reagoval na správy aj spevák kapely Julian Casablancas, ktorý napísal, že čoskoro zverejní nové skladby s jeho kapelou The Voidz.

The Strokes vznikli v roku 1998 v New Yorku. Členmi formácie sú aj Nikolai Fraiture (basgitara), Nick Valensi (gitara) a Fabrizio Moretti (bicie). Debutový album Is This It vydali v roku 2001. Nasledovali Room On Fire (2003), First Impressions Of Earth (2006), Angles (2011) a spomínaný Comedown Machine. Medzi ich najväčšie hity patria skladby Last Nite, Someday, 12:51, Reptilia, Juicebox, You Only Live Once, Heart In A Cage alebo Under Cover Of Darkness. Na konte majú napríklad jednu BRIT Award či štyri NME Awards.

debata chyba
Viac na túto tému: #The Strokes #Albert Hammond