Sia vydá vianočný album

Jej prvá nahrávka pod spoločnosťou Atlantic Records bude "kolekciou originálnych vianočných piesní", ktoré 41-ročná interpretka pripravuje s jej častým spolupracovníkom Gregom Kurstinom.

03.08.2017 05:00
Music-Grammywatch-Predictions Foto: ,
Speváčka Sia Furler.
debata

Nahrávka sa dostane na trh tento rok. Jej názov ani presný dátum vydania zatiaľ nie sú známe. „Sia je ten typ jedinečnej umelkyne, ktorá si vytvorila originálny, neobmedzený hudobný svet. Sme veľmi radi, že ju môžeme prijať do rodiny Atlanticu a že sa k nej môžeme pripojiť na jej úžasnej hudobnej ceste,“ uviedli zástupcovia spoločnosti Craig Kallman a Julie Greenwald.

Sia Kate Isobelle Furler debutovala v roku 1997 albumom OnlySee, po ktorom nasledovali Healing Is Difficult (2001), Colour The Small One (2004), Some People Have Real Problems (2008), We Are Born (2010), 1000 Forms Of Fear (2014) a This Is Acting (2016). Speváčka často spolupracuje aj s inými interpretmi. S Davidom Guettom sa podieľala na skladbe Titanium a s rapperom Flo Ridom zas na piesni Wild Ones. Pomáhala napísať niekoľko skladieb pre Christinu Aguileru alebo zložiť hit Diamonds speváčky Rihanny. Sia v minulosti spolupracovala aj s duom Zero 7 či hudobníkom Beckom.

debata chyba
Viac na túto tému: #album #Sia