Kapela Instinct prerobila hit Zlodej slnečníc od Elánu, pozrite si klip

Instinct plánujú 8.septembra vydať debutový album Na inzerát a následne odohrajú koncerty v štyroch slovenských mestách a v Prahe.

23.08.2017 07:00
Instinct Foto:
Členovia kapely Instinct s Vašom Patejdlom.
debata (1)

"Myšlienka prerobiť túto pieseň vznikla úplne náhodou. Zapáčila sa nám na spoločnom turné s kapelou Elán. Lukáš (spevák Lukáš Ciho, pozn. red.) mi na jednom z koncertov povedal, že toto by mohlo znieť dobre, aj keby sa to urobilo v súčasnom zvuku. Hneď na druhý deň som vytvoril klavírnu demoverziu a skúsili sme to naspievať. Lukášovi skladba neuveriteľne hlasovo sadla a viac sme nepotrebovali. Požiadali sme autorov o súhlas, pridali sme ešte pár našich hudobných nápadov a dokončili sme to s producentom Randym Gnepom v štúdiu, odkiaľ sme odchádzali nadšení,“ opísal proces vzniku piesne gitarista Miro Maršík.

Pod vizuál videoklipu, ktorý nakrútili v Prahe, sa podpísal Robo Végh. „Počas natáčania sa nám podarilo nabúrať auto, čo nás nepotešilo. Naopak, potešil nás záujem zahraničných turistov, ktorí si na Letnej v Prahe pri záverečnej scéne chceli v klipe zahrať tiež. V klipe účinkuje aj autor skladby Vašo Patejdl,“ priblížil spevák Lukáš Ciho.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instinct #Zlodej slnečníc