Kapela Nocadeň nelení. Po lete chystá ďalšie koncerty

Slovenská skupina Nocadeň strávila leto najmä prípravami nového videoklipu a koncertovaním.

29.08.2017 09:00
Nocadeň Foto: ,
Nocadeň chystajú po lete nový videoklip a ohlasujú narodeninové koncerty.
debata

„Tesne pred začiatkom leta sme vydali výberový album Introspekcia, takže leto bolo najmä o koncertoch. Pre mňa je to ideálny spôsob relaxu. A tiež sme pracovali na takých zdanlivo neviditeľných veciach, ktoré človek urobí a výsledok je aj tak nepoznateľný. A pracovali sme aj na veciach, ktoré vidieť byť môže,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA frontman kapely Rasťo Kopina.

Najviac energie podľa jeho slov so spoluhráčmi vložili do nového videoklipu. „Trošku dlhšie sme hľadali cestu ako spracovať vizuálnu podobu skladby Čítaš mi z pier, ale nakoniec sa to podarilo tak, že mi to dáva veľký pocit spokojnosti. Čoskoro budeme videoklip premiérovať, takže som plný očakávania, ako ho prijmú fanúšikovia. Naše estetické vnímanie sveta sa v ňom prejavilo na maximum,“ podotkol spevák.

Okrem spomínaného klipu chystá kapela na jeseň i narodeninové koncerty pri príležitosti 20. výročia ich vzniku. „Koncerty budú dva, jeden 14. októbra v Košiciach a druhý 19. októbra v Bratislave. Zaznie na nich dvadsať najzásadnejších pesničiek, ktoré sme za dvadsať rokov fungovania nahrali a fanúšikom sľubujeme, že im predvedieme mladícku energiu dvadsiatnikov,“ uviedol Kopina.

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #koncert #turné #Nocadeň #Introspekcia