Rytmus si užíva skúšky so symfonickým orchestrom

Slovenský raper Rytmus si užíva prípravy na koncert so Symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu, ktorý sa uskutoční 26. decembra v bratislavskej Incheba Expo Aréne. Štyridsaťročný interpret, ktorý počas vystúpenia ponúkne svoje najväčšie hity v špeciálnych orchestrálnych úpravách, priznal, že nečakal, že skúšky budú preňho takým zážitkom.

13.12.2017 12:00
Rytmus Foto: ,
Rytmus priznal, že nečakal, že skúšky budú preňho takým zážitkom.
debata

"Prirodzene, mám pred tým aj obrovský rešpekt. Je to náročné, ale spoločné skúšanie s orchestrom je pre mňa ešte väčším zážitkom, ako som čakal. Užívam si to a verím, že diváci si budú koncert užívať minimálne tak ako ja tieto skúšky,“ vyjadril sa raper.

Rytmusove skladby pre projekt v réžii Pavla Hudáka aranžoval klavirista a skladateľ Ľuboš Šrámek, ktorý na nich pracoval vyše pol roka. Symfonický orchester bude dirigovať Tono Popovič. Speváčka Anita Soul bude raperovi robiť na pódiu spoločnosť pri spievaní refrénov. „Myslím, že nám to spolu ladí veľmi dobre. Všetci to v týchto dňoch dolaďujeme, chceme, aby koncert bol skutočne dokonalý,“ priblížil Rytmus.

Pre veľký záujem verejnosti organizátori pridali k večernému koncertu aj jedno vystúpenie, ktoré sa bude konať 26. decembra o 16:30. Vstupenky na koncert sú dostupné v predaji.

Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský, začínal v skupine Kontrafakt, neskôr sa však vydal aj na sólovú dráhu. Na konte má štúdiové albumy Bengoro (2006), Kral (2009), Fenomen (2011) a Krstný otec (2016).

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Symfonický orchester Slovenského rozhlasu #Rytmus