Na festivale Colours of Ostrava vystúpi aj Jessie J

Dvadsaťdeväťročná interpretka predstaví aj skladby z očakávaného albumu R.O.S.E.. "Jessie J vládne impozantným hlasom a jej vystúpenia sú povestné fantastickou koncertnou šou. Dokáže strhnúť aj tie najväčšie davy, ako napríklad v Glastonbury," povedala riaditeľka festivalu Zlata Holušová.

30.01.2018 05:00
Jessie J Foto: ,
Britská speváčka Jessie J.
debata (1)

Podujatie sa bude konať od 18. do 21. júla v industriálnom areáli Dolních Vítkovic v Ostrave. Medzi skôr potvrdených účinkujúcich patria Ziggy Marley, Joss Stone, London Grammar, Future Islands, Aurora, Kaleo, Calexico, Beth Ditto, Cigarettes After Sex, George Ezra, Slaves, Jóhann Jóhannsson, Oumou Sangaré, Mura Masa, Jon Hopkins a Paul Kalkbrenner.

Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa prebojoval na druhé miesto britského singlového rebríčka. Vo februári 2011 vydala debutový album Who You Are. Nahrávka sa dostala na druhú priečku v UK Charte. V septembri 2013 jej vyšla druhá štúdiovka Alive a o rok neskôr uviedla na trh album Sweet Talker. Medzi jej známe skladby patria aj Price Tag (feat. B.o.B), Nobody's Perfect, Domino, It's My Party alebo Bang Bang (feat. Ariana Grande a Nicki Minaj). Na konte má napríklad jednu BRIT Award či nomináciu na Grammy.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jessie J #Colours of Ostrava