Veľká flamenco oslava pod taktovkou Gipsy Kings

Kapela Gipsy Kings zavíta do slovenskej metropoly 30. apríla.

20.02.2018 05:00
Gipsy Kings Foto:
Gipsy Kings počas bratislavského koncertu skupiny v roku 2008.
debata

Francúzski muzikanti sa predstavia v pôvodnej zostave s Chicom Bouchikhim. Večer, na ktorom predstavia nový album, bude korunovaný hitmi Bamboléo, Volare, Baila Me či Djobi, Djoba.

Nato, že celosvetovo predali viac ako 20 miliónov albumov, majú na organizátorov nezvyčajne skromné požiadavky a slovenským fanúšikom poslali aj video pozdrav. „Spravíme si veľkú oslavu a čakáme vás v Bratislave," odkazujú temperamentní hudobníci svojim slovenským priaznivcom.

Organizátori už majú všetko pripravené a spoločne s fanúšikmi odpočítavajú dni do opätovného návratu kapely, ktorá si svojou vášnivou hudbou podmanila fanúšikov na oboch stranách Atlantiku.

„Očakávame 21-členný tím vrátane muzikantov. Priletia do Viedne, odkiaľ ich privezieme k nám do Bratislavy," prezrádza zo zákulisia príprav Michal Očovan z usporiadateľskej agentúry ProMusic. Zároveň uviedol, že 14 ľudí priletí z Marseile, dvaja z Londýna, jeden z Zurichu a štyria z Paríža.

Známe sú už aj požiadavky, ktoré nemali ani pol strany jedného hárku a neobsahujú žiadne výmysly. Pochutnajú si na cestovinách, kuracine a pizzi. Plus si vyžiadali niečo malé na občerstvenie ako ovocie a sendviče. „K dispozícii dostanú štyri šatne, chcú čisté uteráky a veľké zrkadlo. Piť budú len minerálnu vodu, žiaden alkohol a ani víno. S tým sa až tak často nestretávame," dodáva Očovan.

Gipsy Kings & Chico sa predstavia v zložení Tonino Baliardo, Canut Reyes, Chico Bouchikhi, Nicholas Reyes, Patchai Reyes a Pablo Reyes.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Gipsy Kings