Sziget má ďalšie hviezdne meno, vystúpi Lana Del Rey

Lana Del Rey je siedmym headlinerom tohtoročného Szigetu, na ktorom vystúpia aj Arctic Monkeys, Dua Lipa, Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo, Mumford & Sons.

13.03.2018 16:16
Speváčka Lana Del Rey prišla na vyhlásenie cien... Foto: ,
Speváčka Lana Del Rey.
debata

Na festivale, ktorý sa bude konať od 8. do 15. augusta, na divákov čakajú mnohé koncerty hudobných hviezd ako Liam Gallagher, Shawn Mendes, Bastille, Lykke Li, Stormzy, Parov Stelar, The Kooks, MØ, The Kooks…

Spolu s Lanou Del Rey v utorok do programu pribudli aj BØRNS, Asaf Avidan, Don Diablo, Aurora, Unknown Mortal Orchestra, ZHU, Tujamo, Damian Lazarus & the Ancient Moons, Jan Blomqvist & band a SG Lewis.

Kráľovná melancholického popu – aj takto je často nazývaná Lana Del Rey – bude koncertovať na Szigete 10. augusta. Táto americká speváčka je známa svojim charakteristickým zastretým hlasom a skladbami pripomínajúcimi americkú popkultúru 50. a 60. rokov. Medzi jej prvé skladby patria sklaby Video Games či Blue Jeans, ktoré sa stali nielen rádiovými, ale aj internetovými senzáciami. Videoklipy k skladby totiž nevyrobili veľké produkčné tímy, ale je dielom aj samotnej Lany Del Rey. Aktuálne má táto Američanka na konte päť úspešných a oceňovaných štúdiových albumov, novinka Lust for Life vyšla minulý rok.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sziget #Lana del Rey