Vypočujte si novinku od Katky Knechtovej, nakrútila k nej aj klip

Skladbu Svety speváčka a aktuálne aj porotkyňa v šou SuperStar fanúšikom a divákom predstavila počas priameho prenosu šou v nedeľu.

04.06.2018 14:10
debata (1)

O hudbu a text sa postarala Knechtová, na režisérsku stoličku pri nakrúcaní klipu sa posadil Martin Kazimír. "Pesnička je o svetoch v nás. O svete, ktorý prežíva každý z nás v sebe a svet, aký žijeme navonok. O tom, že ľudská duša je nekonečnou krajinou, v ktorej je možné úplne všetko. Každý prežíva svoj vnútorný svet, ktorý je často v konflikte s tým vonkajším, reálnym a ľudia sa často boja ísť za svojim vnútorným pocitom,” zdôverila sa Katarína Knechtová.

Priamy prenos SuperStar sa v nedeľu večer tešil aj vysokej sledovanosti. V skupine 12–54 sa stala najsledovanejším programom celého uplynulého víkendu, pozrelo si ju 411 000 divákov. Počas finálového kola, ktoré bude už v nedeľu, 10. júna, sa diváci dozvedia meno novej SuperStar, ktorá získa výhru v hodnote 75 000 eur. "Inšpiráciou pre mňa bolo presne všetko to, čím som si prešla za posledný polrok. A veľký význam pre mňa mala energia mladých ľudí, ktorými som obklopená na Superstar,” dodala Knechtová.

Po zverejnení skladby začali niektorí fanúšikovia na youtub-e upozorňovať, že refrén novinky sa podobá na skladbu This One's For You od Zary Larson či skladbu Princess Of China.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katarína Knechtová #Svety