Fanúšikovia Thirty Seconds To Mars sa môžu stretnúť s Jaredom Letom

Americká rocková skupina Thirty Seconds To Mars, ktorej singel Rescue Me aktuálne znie aj v slovenskom éteri, sa koncom leta predstaví naživo na Slovensku.

13.07.2018 07:00
Thirty Seconds to Mars Foto: ,
Pôvodná zostava členov kapely Thirty Seconds to Mars - zľava Tomo Miličević, Jared Leto a jeho brat Shannon.
debata

Počas koncertu v Bratislave sa niekoľkí fanúšikovia osobne stretnú s Jaredom a Shannonom Letom. Šancu na stretnutie so slávnymi rockermi má každý návštevník pripravovaného hudobného podujatia.

Rocková kapela Thirty Seconds To Mars, ovenčená mnohými hudobnými oceneniami, aktuálne v rámci Monolith Tour koncertuje na domácej pôde. Počas júla postupne odohrá koncerty vo viacerých mestách severnej Ameriky, v auguste sa rockeri na čele s Jaredom Letom presúvajú do Európy.

Počas prebiehajúceho turné zarezonovala informácia o personálnych zmenách v skupine. Hudobné trio opustil Tomo Miličevič a kapela tak funguje ďalej ako súrodenecké duo Jared a Shannon Leto. V tejto verzii sa na Slovensku Thirty Seconds To Mars predstaví už 31. augusta na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Fešáci z klanu Jaredovcov bratislavskému publiku predstavia svoje najznámejšie hity, ktorými si získali srdcia fanúšikov rockovej muziky, prvýkrát na našom území zaznejú aj novinky z najnovšieho albumu America. Nedávno muzikanti, povestní alternatívnym rockovým žánrom, ponúkli nový videoklip ku skladbe Rescue Me, ktorá sa chytila i v tuzemských rádiách. Chlapci sa tešia z úspechu singlu a veľkej fanúšikovskej základne i na Slovensku, preto prejavili záujem svojich fanúšikov spoznať aj osobne.

Na sociálnych sieťach usporiadateľa koncertu prebieha súťaž o stretnutie s Thirty Seconds To Mars. Zapojiť sa do súťaže môže každý návštevník koncertu. Agentúra Vivien avizuje, že jednou súťažou o Meet & Greet, ktorá toho času prebieha, šanca o stretnutie so spevákom a hercom Jaredom Letom a jeho bratom zďaleka nekončí.

„Veľmi sa tešíme, že chalani z Thirty Seconds To Mars prejavili záujem o fanúšikov aj na Slovensku. Pre návštevníkov koncertu sme pripravili súťaž na našej facebookovej stránke, v ktorej môžu vyhrať osobné stretnutie s kapelou. V priebehu niekoľkých týždňov budú ďalšie súťaže prebiehať v slovenských rádiách, ktoré do airplay nasadili jej najnovší hit Rescue Me. Informácie o ďalších možnostiach, ako získať vysnívané stretnutie, ohlásime čoskoro,“ uviedla agentúra Vivien.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #fanúšikovia #stretnutie #Jared Leto #Thirty Seconds to Mars