Tomáš Klus bude bojkotovať všetky médiá Andreja Babiša

Český pesničkár Tomáš Klus (32) sa rozhodol pre radikálny, v umeleckom prostredí neobvyklý krok - bojkot všetkých aktivít premiéra-podnikateľa Andreja Babiša, pričom sa mieni úplne vytratiť z elektronických a printových médií, ktoré sú súčasťou jeho impéria, a nezúčastňovať sa ani na podujatiach, ktoré sponzorujú jeho firmy.

24.07.2018 12:00
Tomáš Klus Foto: ,
Tomáš Klus už dlhodobo verejne deklaruje svoje výhrady k správaniu Andreja Babiša.
debata (14)

Podľa vlastných slov sa rozhodol urobiť tak po tom, čo ho sklamali viacerí priatelia, ktorí počas víkendu zamierili na hudobný festival Colours of Ostrava sponzorovaný Babišovým Agrofertom. O pesničkárovom rozhodnutí informoval v pondelok v internetovom vydaní denník Blesk.

Tomáš Klus, ktorý dlhodobo verejne deklaruje svoje výhrady k politike a správaniu českého premiéra, pritom sebakriticky priznal, že sa i sám spreneveril vlastnému spôsobu uvažovania. Uvedomil si, že jeho pesničky sa objavujú vo vysielaní hudobnej televízie Óčko, že bol dokonca nedávno jej hosťom, že poskytol rozhovor denníku Mladá fronta Dnes. „Neostáva nič iné, ako uznať svoju nedôslednosť, svoju chybu a pochlapiť sa, pretože verím, že nejasná doba potrebuje jasné stanoviská,“ cituje pesničkára periodikum.

14 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Babiš #Colours of Ostrava #Tomáš Klus #bojkot #Óčko