Strapo sa teší na stretnutie s Jokerom. Chce aj VIP fotku

Predskokanom kapely Thirty Seconds to Mars, ktorá v rámci svojho európskeho turné zavíta 31. augusta aj na Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave, bude slovenský raper Strapo.

27.07.2018 05:00
Strapo Foto: ,
Raper Strapo (Ján Strapec) si preberá cenu v kategórii Hip-Hop / Rap / R'n'B počas Radio_Head Awards 2015.
debata

Na pódiu sa predstaví v sprievode svojho dvorného DJa Spinhandza, s ktorým koncertuje už vyše desať rokov. „Je to pre mňa nová výzva, ale v prvom rade veľká česť. Je to super pocit, keď vaša tvorba dokáže presiahnuť svoj žáner a osloviť nových ľudí. Teším sa na koncert a dúfam, že sa mi podarí sa s Jokerom aspoň odfotiť niekde vzadu pri VIP záchode,“ zasmial sa Strapo, ktorého si spomedzi niekoľkých navrhnutých interpretov vybral priamo Jared Leto.

„Pri riešení špeciálneho hosťa, ktorý otvorí bratislavský koncert Thirty Seconds to Mars, sme priamo kapele posielali niekoľko návrhov spolu s ukážkami tvorby slovenských umelcov. Samotný Jared Leto prejavil záujem spojiť svoj koncert s vystúpením umelca, ktorý vybočuje z rockového žánru a koncert tak dávkou iného hudobného štýlu osvieži. Zaujal ho práve Strapo, ktorému bude počas koncertu sekundovať DJ Spinhandz,“ priblížili zástupcovia agentúry Vivien, ktorá koncert zastrešuje.

Strapo si svojimi skladbami získal množstvo fanúšikov, čomu nasvedčujú aj miliónové videnia jeho videí na YouTube kanáli. V roku 2012 vydal debutový album 23 a s nasledujúcou štúdiovkou Versus zabodoval v roku 2016 v Radio_Head Awards, kde ju ocenili ako najlepší album v kategórii Hip-Hop / Rap / R'n'B. Jeho tretí album Poschod13. vyšiel v apríli 2018.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #raper #Jared Leto #Thirty Seconds to Mars #Strapo