Abonentka do filharmónie sa oplatí nielen pre fixné miesto

Rezervovať si miesto na koncerty klasickej hudby môže každý, kto využije príležitosť a kúpi si abonentku do Slovenskej filharmónie. Ako agentúru SITA informovala tlačová tajomníčka filharmónie Martina Tolstová, abonentka ponúka jej majiteľovi viacero výhod.

27.08.2018 07:00
Slovenská filharmónia Foto: ,
Jubilejnú 70. koncertnú sezónu otvorí Slovenská filharmónia pod taktovkou svojho šéfdirigenta Jamesa Judda v októbri.
debata

Okrem výraznej finančnej zľavy patrí medzi výhody aj možnosť vybrať si v Koncertnej sieni Slovenskej filharmónie alebo v Malej sále Slovenskej filharmónie svoje miesto na celú sezónu. Rovnako dáva možnosť získať ďalšie programové bonusy filharmónie – „to najlepšie zo symfonickej hudby, veľké vokálno-inštrumentálne diela, komorné koncerty a stretnutia s hudbou pre rodiny, deti a mládež“, zdôraznila Tolstová.

Prednostný predaj celosezónnych abonentiek pre abonentov uplynulej koncertnej sezóny 2017/2018 sa začne v pondelok 27. augusta a potrvá do 21. septembra. Pričom záujemcovia musia pri kúpe novej abonentky predložiť abonentku z minulej sezóny. Voľný predaj abonentiek pre všetkých ostatných bude následne od 24. septembra do 5. októbra a predaj vstupeniek na jednotlivé koncerty v sezóne 2018/2019 sa začne 8. októbra, informovala ďalej tlačová tajomníčka Slovenskej filharmónie.

Jubilejnú 70. koncertnú sezónu otvorí Slovenská filharmónia pod taktovkou svojho šéfdirigenta Jamesa Judda v októbri. Návštevníkom ponúkne široké spektrum hudobných podujatí až do júna nasledujúceho roka. Na výber budú symfonické a vokálno-inštrumentálne koncerty v Koncertnej sieni Slovenskej filharmónie, koncerty pre deti, mládež, komorné koncerty – recitály popredných interpretov a koncerty komorných zoskupení, tiež koncerty súborov interpretujúcich hudbu na dobových nástrojoch či hudobno-literárne večery.

Vo vybrané nedeľné popoludnia už tradične pozve na organové koncerty a koncerty Slovenského komorného orchestra. Filharmónia taktiež privíta množstvo domácich a zahraničných hostí, dirigentov a sólistov. V ponuke nebudú chýbajú sviatočné koncerty, a to Vianočné, Silvestrovský a Novoročný koncert a tiež tematicky ladené koncerty, ako napríklad koncerty filmovej hudby.

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovenská filharmónia #klasická hudba #James Judd #abonentka