Peter Cmorik má nový klip, pozrite si ho

Slovenský spevák Peter Cmorik predstavil videoklip k piesni Dva prúdy riek, v ktorej prostredníctvom poetických metafor ospevuje čistú lásku.

11.09.2018 05:00
debata

Text piesne napísal rapper Akalaky a hudbu zložil Maxo Šrámek. „Maxa som oslovil, aby mi skúsil napísať niečo, čo by mojej hudbe dodalo nový vietor, poskytlo nový pohľad na moju tvorbu. Poslal mi hudbu, ktorá sa mi hneď zapáčila, no napísať k nej text nebolo vôbec jednoduché. Maxo mal pesničku naspievanú v angličtine a dlho sme hľadali textára, ktorý by vedel napísať kvalitný slovenský text tak, aby v hudbe zostalo to isté frázovanie. Maxo napokon navrhol rappera Akalakyho, ktorý to zvládol podľa našich predstáv. Ja som mu nadhadzoval obsah, o čom by tá pieseň mala byť a on to podľa toho písal. Bol to niekoľkomesačný proces,“ vysvetlil Cmorik.

Na z časti čiernobielom videoklipe spevák spolupracoval s režisérom Lacom Rychtárikom. „Toto bola naša prvá spolupráca. Už dávno som Laca chcel osloviť, ale akosi nám to doteraz nevychádzalo. Ideu klipu vymyslel on, chcel to čiernobiele s kvalitnou kamerou. Spolupracovalo sa s ním výborne, verím, že to nebolo naposledy,“ uzavrel Cmorik, ktorý pieseň podľa vlastných slov zaradí aj na svoj ďalší štúdiový album.

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Cmorik #Dva prúdy riek