Legendárny Rodriguez vystúpi v nedeľu v Starej tržnici

V nedeľu večer vystúpi v bratislavskej Starej tržnici legendárny americký hudobník a spevák Rodriguez.

29.09.2018 15:01
Hudobník Sixto Rodriguez na archívnom zábere z... Foto:
Hudobník Sixto Rodriguez na archívnom zábere z roku 2013.
debata

Sedemdesiatšes­ťročný muzikant z Detroitu sa v júli predstavil už na festivale Pohoda, kde zahral ako jeden z headlinerov. Tentoraz sa jeho fanúšikovia a fanúšičky môžu tešiť na výnimočný sólový koncert, pričom si jednotlivé piesne budú môcť vychutnať v celkom intímnej atmosfére, presne tak, ako ich zložil.

Jediný Rodriguezov jesenný koncert v strednej Európe otvorí talentovaná skladateľka, klaviristka a speváčka Andrea Bučko. Mladá Bratislavčanka má na konte albumy In the middle of (2012), Polarity (2015) a Escape (2018).

Do dnešného dňa účinkovala na podujatiach ako Jazz fest Wien, MeaJazz fest, Royal Park music festival Brussels, Pinoy Jam Paris, Bratislavské Jazzové Dni a ďalších a pravidelne hrávala i v Orphéé privé music clube v Paríži. Pre jej tvorbu sú typické výrazné klipy, v ktorých ako absolventka divadelnej réžie spája tanec, výtvarné umenie a divadlo.

Brány Starej tržnice sa v nedeľu otvoria už o pol siedmej. Hodinu na to bude pódium patriť Andrei Bučko. Rodriguez by mal svoje vystúpenie začať o 20:15.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #vystúpenie #Stará tržnica #Sixto Rodriguez