Lady Gaga a Bradley Cooper majú spoločnú skladbu, pozrite si klip

Dueto Shallow pochádza zo soundtracku snímky Zrodila sa hviezda (2018), ktorá je Cooperovým režisérskym debutom.

29.09.2018 09:03
Bradley Cooper a Lady Gaga Foto:
Bradley Cooper a Lady Gaga v snímke Zrodila sa hviezda.
debata

Priaznivci 32-ročnej rodáčky z New Yorku si na jej oficiálnom kanáli na službe YouTube môžu pozrieť aj videoklip, ktorý pozostáva zo záberov z filmu.

Soundtrack filmu obsahuje hudbu aj od Jasona Isbella, Marka Ronsona, Julie Michaels, Lori McKenna či Lukasa Nelsona. Nahrávka sa dostane na trh 5. októbra.

Cooper a Lady Gaga si vo filme Zrodila sa hviezda, ktorý sa do slovenských kín dostane 4. októbra, zahrali hlavných hrdinov – hudobníka Jacksona a talentovanú kabaretnú speváčku Ally. Okrem nich sa v projekte predstavili Dave Chappelle, Sam Elliott či Andrew Dice Clay.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Po ňom nasledovali štúdiovky Born This Way (2011), Artpop (2013), Cheek To Cheek (2014), ktorú nahrala so spevákom Tonym Bennettom, a Joanne (2016). Zahrala si vo filmoch ako Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej a šiestej sérii antológie American Horror Story (2011) s podtitulmi Hotel a Roanoke, pričom za výkon v sérii Hotel získala Zlatý glóbus. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Na konte má šesť cien Grammy a tiež nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens To You z dokumentu The Hunting Ground (2015).

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Bradley Cooper #Shallow