Udeľovanie American Music Awards ovládli Taylor Swift a Camila Cabello

Obe získali počas večera v Microsoft Theater v Los Angeles po štyri ceny.

10.10.2018 08:56
debata (3)

Taylor Swift uspela v kategóriách Interpret alebo interpretka roka, Turné roka, Najobľúbenejšia interpretka v žánri pop/rock a Najobľúbenejší album v žánri pop/rock (Reputation, 2017).

Taylor Swift bodovala v štyroch kategóriách... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Taylor Swift Taylor Swift bodovala v štyroch kategóriách počas udeľovania American Music Awards.

Dvadsaťjedenročnú Camilu Cabello vyhlásili v Microsoft Theater v Los Angeles za Nováčika roka. Jej hit Havana, ktorý s ňou nahral Young Thug, zvíťazil v kategóriách Najobľúbenejšia spolupráca, Najobľúbenejšia skladba v žánri pop/rock a ocenili aj videoklip k nemu.

Hviezdou udeľovania American Music Awards bola...
Camila Cabello získala počas večera štyri ceny...
+6 Lauren Daigle pózuje s cenou American Music...

Post Malone dostal trofeje za Najobľúbenejší album v žánri rap/hip-hop (Beerbongs & Bentleys, 2018) a pre Najobľúbenejšieho interpreta v žánri pop/rock, v ktorom spomedzi skupín uspelo trio Migos. Rihanna si na konto pripísala cenu pre Najobľúbenejšiu interpretku v žánri soul/r'n'b. V rovnakom žánri uspeli aj spevák Khalid či Bruno Mars & Cardi B so skladbou Finesse. Najobľúbenejší soul/r'n'b album nahral zosnulý XXXTentacion (17, 2017).

Camila Cabello získala počas večera štyri ceny... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Camila Cabello Camila Cabello získala počas večera štyri ceny American Music Awards

Spomínaná Cardi B mala v hre osem nominácií, na víťazstvo premenila tri, a to aj v kategóriách Najobľúbenejší interpret alebo interpretka – rap/hip-hop a Najobľúbenejšia skladba – rap/hip-hop (Bodak Yellow). O rovnaký počet cien sa uchádzal aj Drake, ktorý však odišiel naprázdno.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Taylor Swift #Camila Cabello #American Music Awards 2018