Majk Spirit vydá album, medzi hosťami sú Müller aj Bagárová

Slovenský raper Majk Spirit vydá 3. decembra album Nie som tu náhodou.

12.11.2018 16:07
Majk Spirit Foto:
Slovenský raper Majk Spirit.
debata

Interpret nahrával novinku, ktorá ponúkne 18 skladieb, v štúdiu Starmusic. Výkonnými producentmi nahrávky sa stali Majk Spirit a Roman Zámožný. „Myslím, že nikdy som nebol s albumom spokojný tak, ako teraz,“ vyhlásil rapper.

Medzi hosťami sa objavia Monika Bagárová, Anita Soul, Veronika Strapková a Richard Müller, ktorý hosťuje v titulnej piesni. „Majk ma požiadal, aby na jeho albume bolo intro z mojej piesne Kristove roky, poslal mi to a páčilo sa mi. Potom ma pozval, aby som odspieval jeden refrén a urobil som to rád,“ objasnil 57-ročný spevák.

Spirit z novinky predstavil skladbu Spokojný aj s videoklipom, ktorý režíroval Dušan Krajčovič. Rapper podporí vydanie nového albumu aj na turné, ktoré plánuje na začiatok budúceho roka.

Majk Spirit, občianskym menom Michal Dušička, sa dostal do povedomia verejnosti ako člen bratislavskej skupiny H16, s ktorou má na konte EP nahrávku Jednašeska ftvojom klube (2004) a albumy Kvalitný materiál (2006), Čísla nepustia (2008), Rýmy, hudba a boh (2013) a Sila (2016). Ako sólový interpret vydal štúdiovky Nový človek (2011), Y Black (2015) a Y White (2015). Rapper triumfoval v roku 2012 v ankete Slávik v kategóriách Objav roka a Videoklip roka a získal MTV Europe Music Award v kategórii Best Czech and Slovak Act. Na konte má spolupráce napríklad s Maysou Leak či Celeste Buckingham.

debata chyba
Viac na túto tému: #Majk Spirit #Nie som tu náhodou