Miro Žbirka vyráža na Vianočné Symphonic Tour 2018

Slovenský spevák Miro Žbirka sa v sobotu predstaví v rámci svojho Vianočného Symphonic Tour 2018 na Zimnom štadióne v Žiline a tri dni na to, 18. decembra poteší fanúšikov a fanúšičky v košickej Steel Aréne.

14.12.2018 14:20
Miro Žbirka Foto: ,
Miro Žbirka na pódiu.
debata

"Čakajú nás vianočné koncerty, ktoré sme minulý rok nestihli urobiť, a preto ich robíme teraz. Budeme na nich kombinovať moju skupinu so symfonickým orchestrom pod taktovkou Adriána Kokoša. Zaznie tam všetko, čo na ostatných koncertoch, len to bude ladené do vianočnej nálady, lebo s orchestrom to vždy vyznie pekne a sviatočne. A ako hosť príde Katka Knechtová, s ktorou si zaspievame aj našu novú pesničku Skúška snov,” prezradil Žbirka.

Známy spevák a hudobník s kapelou a orchestrom predvedie aj jeho zatiaľ jedinú vlastnú vianočnú skladbu. „Volá sa Vianočná (o prímerí). Určite ju zahráme aj s detským zborom. Tento projekt robíme už pár rokov, vydali sme aj Symphonic Album a tie aranžmány dobre poznáme. Neustále sa v nich zdokonaľujeme a na každom ďalšom koncerte robíme malé kroky vpred,“ uviedol spevák, ktorý sa už podľa vlastných slov na dva nadchádzajúce koncerty veľmi teší.

debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Žbirka #Symphonic Tour 2018