Tom Jones vystúpi 20. júna v Bratislave

Sedemdesiatosemročný interpret sa zastaví v NTC aréne. Do hlavného mesta Slovenskej republiky sa vráti po štyroch rokoch.

14.12.2018 17:10
Tom Jones Foto:
Tom Jones sa vráti do Bratislavy.
debata

„Veľmi sa tešíme, že sa nám s manažmentom Toma Jonesa podarilo dohodnúť na halovom koncerte. Kapacita NTC Arény je v porovnaní s Bratislavským hradom, na ktorom Sir Jones naposledy vystupoval, mnohonásobne vyššia. Vďaka tomu návštevníkom koncertu vieme ponúknuť vstupné už od 49 eur,“ informovala za agentúru Vivien PR manažérka Janka Marczellová. Spevák plánuje počas koncertu predstaviť svoje najväčšie hity.

Tom Jones, vlastným menom Thomas John Woodward, začal spievať ako tínedžer na rodinných stretnutiach a svadbách. Keď mal 16 rokov, oženil sa so svojou tehotnou partnerkou zo strednej školy Melindou, s ktorou žil až do jej smrti v roku 2016. V roku 1963 sa stal frontmanom skupiny Tommy Scott and the Senators, s ktorou však nezaznamenal úspech. Na sólovú dráhu sa dal po tom, ako si jeho talent všimol londýnsky hudobný manažér Gordon Mills. Už jeho druhý singel s názvom It's Not Unusual sa stal medzinárodným hitom. Medzi jeho ďalšie hity patria aj skladby ako Delilah, Sex Bomb (feat. Mousse T.) či Mama Told Me Not To Come, ktorú nahral so skupinou Stereophonics. Na konte má niekoľko desiatok štúdiových albumov, pričom ten zatiaľ posledný s názvom Long Lost Suitcase vydal v októbri 2015. V roku 2006 mu kráľovná Alžbeta II. udelila titul Sir.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Tom Jones