Suzi Quatro predstaví na Slovensku nový album

Štúdiovka No Control sa dostane na trh 29. marca a predchádzať jej bude singel No Soul/No Control.

23.01.2019 05:00
Suzi Quatro Foto:
Suzi Quatro príde so svojim posledným turné na Slovensko.
debata

Šesťdesiatosemročná interpretka zahrá v rámci turné 22. marca v trenčianskej Športovej hale a 23. marca v bratislavskom Istropolise. O deň neskôr zavíta aj do Olomouca.

Na nový album nahrala jedenásť skladieb a pridala aj dve bonusové piesne. Na štúdiovke sa podieľal aj jej syn Richard Tuckey. „Nikdy som neprestala vydávať albumy. Back To The Drive vyšiel v roku 2006, In The Spotlight v roku 2011 a Quatro, Scott & Powell v roku 2017. Tieto albumy boli vymyslené a naplánované do najmenšieho detailu. Na všetky tri som veľmi hrdá. Ale môj nový album No Control je ako divé zviera, živelný a nespútaný,“ vyjadrila sa rodáčka z Detroitu.

Jej novinku uvedie na trh vydavateľstvo SPV/Steamhammer. „Som veľmi rada, že môj nový album vyjde na SPV/Steamhammer. Som pripravená na moju rock'n'rollovú cestu v roku 2019,“ vyhlásila speváčka. „Suzi Quatro, najväčšia kráľovná rock'n'rollu, sa pripojila k našim umelcom na zoznam SPV. Mnohí z nás sme vyrastali na jej fantastických hitoch, bol to aj môj prípad. Aj preto som hrdý a poctený, že jej môžeme vydať nový štúdiový album,“ povedal Olly Hahn, produktový manažér labelu.

Susan Kay „Suzi“ Quatro vydala debutový eponymný album v roku 1973, pričom zatiaľ naposledy ponúkla menovanú 16. nahrávku Quatro, Scott & Powell (2017). Na konte má aj koncertný záznam Live And Kickin' (1977) či množstvo kompilácií. Medzi jej hity patria piesne If You Can't Give Me Love, Stumblin' In, Devil Gate Drive, Can The Can, 48 Crash, Daytona Demon a Your Mamma Won't Like Me. Objavila sa aj v niekoľkých seriáloch.

debata chyba
Viac na túto tému: #Suzi Quatro