Majk Spirit vyráža na turné Nie som tu náhodou

Slovenský rapper Majk Spirit vyrazí na turné. Interpret počas neho predstaví skladby z najnovšieho albumu Nie som tu náhodou (2018), ale aj staršie hity ako Ženy treba ľúbiť alebo Všetky oči na mne.

20.02.2019 09:00
Majk Spirit Foto: ,
Slovenský raper Majk Spirit.
debata

„Prípravou na turné bola v podstate už práca na albume, ktorá prebiehala celý minulý rok. Dôležitou súčasťou prípravy je aj oddych a vyčistenie si hlavy. V januári som absolvoval cestu po Ázii, bol som v Thajsku, Dubaji a na ďalších miestach, kde som si doplnil energiu a začal som cvičiť. Dával som sa dokopy psychicky, fyzicky aj duchovne,“ prezradil rapper.

Počas koncertnej šnúry sa zastaví v Zemianskych Kostoľanoch, Ostrave, Prahe, Brne, Banskej Bystrici, Bratislave a Humennom. „Chcem, aby každý z týchto večerov bol úplne výnimočný. Bude to teda najlepšia šou, akej som momentálne schopný. Nechcem prezradiť veľa, lebo je to o tom, aby sa ľudia prišli pozrieť a zhodnotili sami, ale plánujem pripraviť kvalitné koncerty nielen po hudobnej stránke, no tiež krásnu vizuálnu scénu s LEDkami, hrou svetiel, farieb a tvarov. Makám na tom, aby to bola najlepšia šou, akú som kedy prichystal,“ vyjadril sa Spirit.

Majk Spirit, občianskym menom Michal Dušička, sa dostal do povedomia verejnosti ako člen bratislavskej skupiny H16, s ktorou má na konte EP nahrávku Jednašeska ftvojom klube (2004) a albumy Kvalitný materiál (2006), Čísla nepustia (2008), Rýmy, hudba a boh (2013) a Sila (2016). Ako sólový interpret vydal štúdiovky Nový človek (2011), Y Black (2015), Y White (2015) a menovanú Nie som tu náhodou (2018). Rapper triumfoval v roku 2012 v ankete Slávik v kategóriách Objav roka a Videoklip roka a získal MTV Europe Music Award v kategórii Best Czech and Slovak Act. Na konte má napríklad spolupráce s Maysou Leak, Celeste Buckingham či Richardom Müllerom.

Nie som tu náhodou tour 2019:

2. marca – Zemianske Kostoľany, Lastriga Club (Warm Up)

9. marca – Ostrava, Fabrik club

15. marca – Praha, Sasazu club

29. marca – Brno, Sono centrum

30. marca – Banská Bystrica, Ministry of fun

6. apríla – Bratislava, Refinery Gallery

12. apríla – Humenné, Arena Night Club

TV Pravda: Teodor Kuhn o svojom debute Ostrým nožom inšpirovanom vraždou Daniela Tupého (vysielané 14.2.2019).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #turné #album #rap #Majk Spirit #Nie som tu náhodou