Koncert Nicki Minaj po hodinách meškania zrušili

Dlhoočakávaný piatkový koncert jednej z najúspešnejších raperiek sveta Nicki Minaj a jej hosťa Juicea WRLD museli nakoniec v Bratislave zrušiť. Organizátori vinia speváčkin manažment.

23.02.2019 00:21
Nicki Minaj Foto: ,
Raperka Nicki Minaj nakoniec v Bratislave nevystúpila.
debata (24)

Koncert v rámci svetového turné The Nicki WRLD Tour sa mal na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu pôvodne začať po 19. hodine, keď mal ako predskokan vystúpiť slovenský raper Majk Spirit. Agentúra XL promotion, ktorá podujatie organizovala, neskôr oznámila, že začiatok koncertu sa presúva na 21.00 h. Ako dôvod uviedli neskorý príchod kamiónov s technikou a štábom, ktorí prišli z Mníchova s viac ako 5-hodinovým meškaním. Práve tam sa totiž vo štvrtok konal úvodný koncert turné.

Doba čakania sa však čoraz viac predlžovala a nervozita divákov začala narastať. Keď sa totiž po niekoľkohodinovom čakaní nakoniec dostali dnu, celá scéna bola ešte stále v procese výstavby. Skalní fanúšikovia sa však nenechali odradiť a dúfali, že šou sa predsa len bude konať. V priebežných informáciách na oficiálnej facebookovej stránke to potvrdila aj samotná agentúra, no tesne pred polnocou napokon nastal ten najhorší scenár.

Zrušenie koncertu prišla oznámiť samotná Nicki Minaj, ktorá argumentovala tým, že im slovenská strana, konkrétne budova štadióna, nedokázala poskytnúť adekvátne technické zázemie. „Hodiny sme sa usilovali o to, aby to všetko fungovalo, no v tejto budove nám povedali, že jednoducho nemajú dostatočný výkon, aby našu šou utiahli. Cítim sa hrozne, pretože ste tu čakali hodiny. Naozaj sme sa snažili urobiť všetko, čo sa dalo,“ prehovorila Minaj k divákom. Následne zišla dolu k fanúšikom a osobne sa s nimi lúčila.

Agentúra XL promotion sa voči tomuto tvrdeniu ohradila. Podľa ich slov sa im ešte podobný prípad nestal. „Šou Nicki Minaj bola zrušená zo strany umelca. Agentúra XL promotion za takmer dvadsať rokov svojej existencie nezrušila ani jeden koncert. Zimný štadión Ondreja Nepelu spĺňa všetky technické štandarty a agentúra XL promotion dodržala všetky podmienky zaslané produkciou Nicki Minaj. Koncert sa neuskutočnil výlučne z neprofesionality tímu Nicki Minaj. Uskutočnili sme množstvo veľkých svetových produkcií ako Rammstein, Depeche Mode, Eros Ramazzotti, Lenny Kravitz, Onerepublic a množstvo iných,“ tvrdia v oficiálnom stanovisku zverejnenom na facebooku.

O najväčšiu šou koncertu sa nakoniec paradoxne postaral jeden z fanúšikov, ktorý začal spontánne tancovať na ploche. Za bujarých ovácií celého štadióna si vyskúšal aj divadelné etudy s náhodnými okoloidúcimi či amatérsky break dance.

© Autorské práva vyhradené

24 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #Nicki Minaj #zrušené koncerty