Na Pohodu sa vrátia Bazzookas

Festival sa uskutoční od 11. do 13. júla na letisku v Trenčíne a vystúpia počas neho napríklad aj Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975, The Roots, Skepta, Charlotte Gainsbourg, Mac DeMarco a mnohí ďalší.

06.03.2019 05:00
debata (3)

Na 23. ročníku multižánrového festivalu Pohoda sa predstaví aj holandská ska-rocková kapela Bazzookas. Osemčlenná formácia sa na podujatí ukázala už v rokoch 2016 a 2018. Známa je vystúpeniami vo svojom žltom autobuse, ktorý má zaparkovaný v areáli festivalu.

Účasť na Pohode, ktorá sa bude konať od 11. do 13. júla na letisku v Trenčíne, predtým potvrdili aj Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975, The Roots, Skepta, Charlotte Gainsbourg, Mac DeMarco, Michael Kiwanuka, Lola Marsh, Amadou & Mariam and Blind boys of Alabama, Vitalic Live, Sofi Tukker, Dimension, Calypso Rose, Sudan Archives, IC3PEAK, Viagra Boys, BaBa ZuLa, Bukahara, Dream wife, Donny Benét, Noga Erez, Gleb, Faka, Cari Cari, KOKOKO!, Life, Illnurse, Penelope Isles, Ekman Live, Sink Ya Teeth, Čavalenky, Shibuya Motors a Natalie Sharp (Lone Taxidermist).

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda 2019 #Bazzookas